HOPS antaa enemmän.

Tarjoamme eri kokoisia opiskelija-asuntoja Hämeenlinnassa ja Riihimäellä. Meillä sähkön, veden ja netin käyttö sisältyy maksamaasi vuokraan!

Tutustu asuntoihin:

Usein kysytyt kysymykset

HOPS:lta voi hakea asuntoa kuka tahansa opiskelija, ikään katsomatta. Alaikäiseltä vaadimme huoltajan suostumuksen.

Hämeenlinnassa ja Riihimäellä opiskelevat ovat ensi sijaisessa asemassa mutta voit hakea asuntoa vaikka opiskelusi olisivat jollain muulla paikkakunnalla.

Ei välttämättä. Käsittelemme hakemukset aina tapauskohtaisesti. Luottotietomerkintä kuitenkin aiheuttaa sen, että perimme isomme vakuusmaksun, yleensä kolmen kuukauden vuokraa vastaavan summan.

Saat asuntotarjouksen sähköpostilla mikäli meillä on tarjota hakemustasi vastaava asunto. Hakemus on voimassa 3 kuukautta.

Vuokrasopimuksen voi allekirjoittaa sähköisesti tunnistautumalla verkkopankkitunnuksilla. Saat linkin sähköpostiisi kun olet maksanut vakuusmaksun.

Vuokraan sisältyy vesi, sähkö ja nettiyhteys. Käytössäsi on myös varasto, ilmainen pesutupa ja ilmainen lenkkisauna viikolla.

Kaikissa ei ole. Kampuskaarre 1 ja H2 (Lehmustie 5) kohteissa ei ole kalusteita. Muihin kohteisiin on saatavilla kalusteita eli sänky (80cm leveä, patja pitää itse tuoda), kirjoituspöytä ja tuoli sekä kirjahylly. Soluasunnoissa on keittiönpöytä ja tuolit.

Mikäli et halua pitää säätiön kalusteita, voit laittaa vikailmoituksen kautta pyynnön hakea kalusteet pois. Toiveet kalusteista kannattaa mainita jo hakemuksella tai kertoa viimeistään siinä kohtaa kun allekirjoitat vuokrasopimuksen.

Aktivoi nettiyhteys soittamalla Telian asiakaspalveluun 0200 11611

Laita sähköpostia isännöitsijälle niin saat tiedon vapaista saunavuoroista. Saunavuoro maksaa 6€ / kuukausi.

Vuokriin ja maksuihin liittyvissä asioissa ole suoraan yhteydessä vuokravalvojaan, katriina.santanen@retta.fi tai puh. 010 228 7023

Voit soittaa huoltomiehelle. Tarkista huoltomiehen numero yhteystiedot sivulta, Hämeenlinnassa ja Riihimäellä on eri huoltoyhtiöt. Huoltoyhtiö laskuttaa oven avaamisesta.

Toimiston aukioloaikoina voit hakea avaimen lainaan myös toimistolta.

Ota yhteyttä HOPS:n toimistolle. Asunnonvaihtopalkkio on 40€.

Ota yhteyttä isännöitsijään. Katsotaan yhdessä miten voidaan asian kanssa toimia.

Olethan aktivoinut nettiyhteyden Telialle kun muutit? Mikäli olet mutta nettiyhteyteen on tullut vika myöhemmin, voit olla yhteydessä Telian vikapalveluun, 020 690 400

Vuokravalvoja palauttaa vakuusmaksut n. kolme viikkoa sopimuksen päättymisen jälkeen. Saat vakuusmaksun täysimääräisenä takaisin mikäli kaikki vuokrat on maksettu ja asunto on siivottu muuttosiivousohjeen mukaisesti.

Valmistumisesi jälkeen sinulla on 6 kuukautta asumisoikeutta. Mikäli tarvitset tähän jatkoa, ota yhteyttä toimistolle ja katsotaan mikä on tilanne.

Scroll to Top